fbpx

Næste fase af genåbningen tillader koncerter med 500 siddende gæster

Foto: Bette til Live Camp 2019 // Nikoline Skaarup

Koncerter med 500 gæster bliver en del af anden fase af genåbningen, men det bliver kun med et siddende publikum, og det gælder både de udendørs og indendørs arrangementer.

Som de fleste ved, har statsministeren meldt ud, at genåbningen af Danmark vil ske tidligere end først planlagt, og det betyder også, at man nu kan tage til siddende koncerter med 500 gæster, dog med mindst ét frit sæde mellem alle – lige med undtagelse af folk, som i hverdagen har tæt kontakt, som altså gerne må sidde ved siden af hinanden.

Det fremgår derudover af retningslinjerne, at de samme regler gælder for indendørs- såvel som udendørsarrangementer. Derudover gælder det også, at man ved aktiviteter som for eksempel sang, skal holde to meters afstand.

Læs også  Multiinstrumentalist, Youtuber og snart udgivende artist - mimi bay gør det igen

Det bliver altså ikke den koncertoplevelse, som vi alle kender og savner, men forhåbentlig vil det ikke ændre på det fællesskab, som altid kan mærkes i rummet, når livemusikken først spiller. Vi glæder os til at komme ud og mærke bassen gennem fodsålerne igen!

Du kan finde de officielle retningslinjer i dokumentet her.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com