fbpx

Hugo Sheppard brager derudad med ny single

Foto: Barbora Mrazkova

Danske Hugo Sheppard er i dag ude med sin single nummer to. Med samples af sakse som hi-hat viser tracket en skævere side af artisten. Hør nummeret nederst i artiken.

Musikeren Hugo Sheppard, der tidligere har været en del af den engelske trio Emperor Yes, er kommet godt fra start med sit soloprojekt. Sidst vi hørte fra ham, var det med det kække og disko-influerede nummer “Dancing”, der fik solen til at skinne.

I dag er kunstneren aktuel med nummeret “Always the Same”, der viser musikeren med lidt mere kant. Sangen er præget af en tung rytmisk bas, der indgår i et forhold med vokalen såvel som beatet og den kreative hi-hat bestående af samples af sakse. Nummeret brager derudad med et klimatisk omkvæd, der kan få selv den sløveste sofamus op at stå.

Læs også  Grimfest er endelig klar med 13 fede navne

Dette nummer kommer til at optræde på musikerens kommende debutalbum Comtiko, der er sat til at skulle udkomme til september. Vi glæder os til at høre mere fra Hugo Sheppard, men indtil da sætter vi denne single på repeat.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com