fbpx

Den blomstrende artist Betty Bass kombinerer trappede beats med lækre soul-vibes på sin nye single

Foto: Mark Andersen

I dag kan fremadstormende Betty Bass løfte sløret for sin fjerde single til samlingen af stærke soul-udgivelser.

Tilbage i efteråret 2019 debuterede Betty Bass med den lovende single “The Sweet Role”, der allerede her gjorde os sultne efter mere lækker R&B/soul fra den spirende artist. Efterfølgende udkom den drømmende single “Sideways”, der har rundet over en million streams på Spotify. Senest var hun aktuel med nummeret “Late Night Call”.

Nu er hun endnu en gang klar til at slå benene væk under os med sin nyeste single “Vibe Out”. Sangen er båret af et lækkert trappet-beat, der er inspireret af 90’ernes amerikanske R&B, der understøtter den soulede-vibe. Hendes smukke og luftige vokal leverer en fin tekst, der handler om at have ro i flirten, give kærligheden tid og at lære hinanden før man begiver sig ud i den store forelskelse.

Læs også  10 nye navne til SPOT 2021

Varm op til weekenden med Betty Bass’ nye single “Vibe Out”:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com