fbpx

Den aarhusianske duo Mont Ciga udgiver første udspil til deres kommende EP

Foto: Emil Damborg

Duoen, Mont Ciga, er nu klar til at løfte sløret for deres fjerde single til samlingen.

Den Aarhus-baserede pop-duo Mont Ciga består af sanger Bernhard Babanto og producer Magnus Vad. De udgav deres debutsingle “Been Around” tilbage i 2018, der senere blev efterfulgt af sangen “Tropisk Storm”, og i 2019 udgav de deres seneste single “Wrong”. Nu er drengene klar med endnu en lækker sang til samlingen.

Deres nye single hedder “Sober”, og er et lækkert bedroom-pop nummer, der er båret af skarpe trap beats og synths, der alt sammen understøtter forsanger Bernhard Babantos dybtfølte vokal. Sangen er oven i købet duoens første udspil til deres kommende EP. Vi er vilde med Mont Cigas gennemførte poplyd, og vi glæder os derfor helt vildt til at høre mere fra dem. Men indtil da kan vi alle varme os på deres nye single “Sober”:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com