fbpx

Yori inviterer lytterne ind i deres følelsesunivers på den nye single “Memory In Decay”

Foto: Miranda Esdahl Glaser

Det danske indie rockede band Yori har netop udgivet deres anden single i rækken, og teaser med denne udgivelse deres kommende EP.

Tilbage i marts udgav Yori deres allerførste single “To Belong”, der viste et lækkert og blødt indie rock univers. Nu er de klar med deres anden single i rækken. Sangen hedder “Memory In Decay”, og er mere hårdtslående en førstesinglen. Den bæres af bevægende guitarmelodier og medrivende grooves, der understøtter de følsomme toner i forsangerens distinkte vokal.

Sangen er en del af deres kommende EP Thoughtfool, der er sat til at udkomme i sensommeren 2020. EP’en kommer til at udtrykke ungdommens følelser, friheder og frustrationer. Yori har taget inspiration fra bands som The War On Drugs, Mac Demarco, Kings of Convenience og Future Islands, og ud fra dette har de skabt deres helt eget og unikke indie rock univers.

Læs også  Kirco sender dejlige fredagsvibes ud med deres festlige debut "Culazo"

Du kan lytte til Yoris nye single “Memory In Decay” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com