fbpx

Fredrik Number Five leverer soundtrack til dit heartbreak på ny single

Foto: Fredrik Storsveen

Norske Fredrik Number Five er ude med en ny single, der er det forstående kram du har brug for, hvis hjertet er i sorg.

I Oslo holder sangskriveren Fredrik Storsveen til. Med en masse på hjertet skriver kunstneren sange under kunstnernavnet Fredrik Number Five, omhandlende køn, identitet, sociale konstruktioner og selvfølgelig kærlighed. Genren er overvejende elektronisk drømmepop med stramme beats og en svævende vokal med massere af rum.

I dag er der en ny single ude fra normandens hånd. Nummeret hedder “Lover’s No Love (Late Night Heartbreak)”. Denne single er en ny og mere sorgmodig udgave af musikerens seneste single “Lover’s No Love”. Her er det en akustisk guitar der slår akkorderne an, og bliver akkompagneret af en svævende luftig vokal og elektronisk krydderi der understreger den drømmende stemning. Sangen er eventyrlig, og det er ikke svært at forestille sig, at der kan grædes mange salte tåre til tonerne af den nye single. Sangen handler nemlig om en uigengældt kærlighed og følelsen af at være forelsket i en der ikke elsker en tilbage. Denne nye udgave af sangen er mere rolig og tilbagelænet end den forrige udgave, der er betydeligt mere frembrusende med et stramt elektronisk beat og de mere dansable rytmer. Forskelligheden af de to numre viser meget fint, hvordan der er flere sider af et heartbreak og giver mere plads til fortolkning af sangen.

Så hvis hjertet gør ondt, og det er den sørgmodige stemning, der kan føles som et forstående kram, du har brug for, så er det bare med at trykke play nedenfor.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com