fbpx

Den fremadstormende dream-pop duo Moon Panda er klar med den smukke single “Slow Drive”

Foto: Alice Humphreys

Den skønne duo Moon Panda har udgivet en ny single, der er den sidste udgivelse inden deres kommende EP.

Duoen Moon Panda består af den Californiske sanger, sangskriver og bassist Maddy Myers og den danske guitarist Gustav Moltke. De udgav deres første single “Rabbit” tilbage i 2018, der nu har ramt over 400.000 streams på Spotify. Siden debutsinglen har de udgivet en håndfuld singler, der er blevet samlet på EP’en Pastel Pool. Senest var de akutelle med sangen “Rick F***in Dalton”, der udkom tidligere på året.

Nu er Moon Panda klar med en ny single til samlingen. Sangen hedder “Slow Drive”, og er en del af deres kommende EP; MAKE WELL EP, der er sat til at udkomme den 3. juli. Sangen er et blødt nummer, der emmer af drømmende pop-vibes, og som er båret af en gennemtrægende bas, lækre trommer og fint guitarspil, der alt sammen understøtter Maddy Myers helt igennem fejlfrie vokal.

Læs også  David Guetta udgiver ny single og starter samarbejde med Tuborg

Det drømmende univers er ligr til at blive dybt forelsket i, og derfor glæder vi os også utroligt meget til at høre duoens kommende EP. Men indtil da må vi varme os på deres nye single “Slow Drive”:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com