fbpx

R&B-kometen Gavin Haley er singleaktuel med “2FU”

Foto: Friendly PR

Den L.A.-baserede musiker Gavin Haley er aktuel med singlen “2FU”, der er et lækkert R&B-udspil. Med singlen følger en simpel musikvideo, sat i smukke rammer.

Efter en noget turbulent rejse gennem livet indtil videre, er Gavin Haley nu i den grad på rette kurs, og er aktuel med singlen “2FU”, der landende sidste uge. Der er efterhånden ikke mangel på hits fra den spirende L.A.-kunstner, der med tracks som “Jet Lag” og “Tati” har skabt sig en nysgerrig lytterskare.

Nummeret “2FU” er en fortælling om, hvordan et stofmisbrug kan være altødelæggende for en persons energi og socialliv. Om nummeret fortæller Gavin Haley selv:

Læs også  Københavnsk festival gennemføres til sommer

– I 2018 forlod jeg ikke min lejlighed hele året, udover for at tage i studiet, eller når jeg skulle hente mad. Jeg var i en helt anden verden, hvor jeg prøvede at få styr på mit helbred. Jeg følte mig så isoleret fra alt, men jeg havde ikke energien til at være der for nogen andre end mig selv, ikke engang mine helt nære venner. “2FU” er insireret af den periode i mit liv, den følelse af at være fanget et sted.

Der er lækre R&B-vibes i spil på det ørehængende nummer, og det er tydeligt at Gavin Haley har fundet en lyd, der ligger perfekt til hans bløde vokal. Med singlen kommer også denne skønne musikvideo, der er simpel, og sat i smukke rammer. Tag et lyt og et kig her:

Læs også  Angående Mig giver koncerter i Århus og København
Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com