fbpx

Den aarhusianske duo Pari Penn er ude med debutsinglen “Sleep”

Foto: Julius Ambrosius

Pari Penn er en ny dansk duo, der laver 80’er inspireret pop med luftige toner, og de er nu ude med den drømmende debut “Sleep”.

Mikkel og Simon mødte hinanden på efterskolen, hvor deres forkærlighed for 80’er æstetik og let popmusik gjorde deres venskab uundgåeligt. Nu bor de sammen i Aarhus, hvor de skriver og producerer musik og er blevet til duoen Pari Penn.

De har en EP planlagt til efteråret, hvor den første single udkom i fredags. “Sleep” har som navnet antyder, en søvning og drømmende lyd, med brede synths, en smuk klavermelodi og chillet guitar. Især Simons fantastiske vokal gør musikken hel speciel, særligt på det lyse omkvæd.

Læs også  by:Larm annoncerer nye navne, deriblandt tre spændende danske artister

Selvom det er et søvnigt track er det alt andet end kedeligt. Lyt til “Sleep” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com