fbpx

Danmarks nye hiphop-stjerneskud LeJit udgiver ny banger

Foto: Louis Jablonski

Den unge hiphop-komet har et par stærke singler i bagkataloget, og kan nu løfte sløret for hans første single i 2020.

Den danske hiphop-rapper, sangskriver og sanger LeJit udgav sit første nummer “Know It’s Hard”, da han var blot 16 år gammel, og den har fået ikke mindre en over 1 million streams. Her viste han, at på alle måder mestrer hiphop-genren, og da han udgav andensinglen “I Need You” tilbage i 2019, gjorde han endnu en gang stort indtryk. Derudover har han leveret musik til den danske spillefilm “Ser du månen, Daniel”, der har haft stor succes.

Nu er den unge artist klar med endnu en single i rækken. Sangen hedder “Sway”, og er et let og dansabelt nummer, der om noget får os til at savne festlige aftener. LeJit får inspiration fra sit eget liv og sætter dette sammen med hans musikalske inspiration fra nutidens rappere, hvilket kommer til udtryk i hans stærke hiphop-univers.

Du kan lytte til LeJits nye nummer “Sway” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com