fbpx

Animaux Animé udgiver det kontrastfyldte nummer “Sweden”

Foto: Thomas Sørensen / Peberman

Animaux Animé har udgivet endnu en single “Sweden”, som med den mørke 80’er vibe nok skal få lytterne frem i deres stole.

I januar skrev vi om Animaux Animés første udgivelse i 2020 nemlig det dragende dødsdisko nummer “Afterlife“. Den postpunkede kvintet fra Kolding er endnu engang ude med et mørkt men pulserende nummer “Sweden”.

Tempoet er lavere, men ligeså kontrastfyldt som de tidligere numre. Med store synthflader og gennemtrængende keys er 80’er stemningen videreført i nummeret, som også har fået en musikvideo.

Filmet i noget der ligner 80’ernes kvalitet, ser man bandet flygte fra byen ud i naturen og til sidst hele vejen ud mod vandet. Den mørke vokal står i skarp kontrast til den solrige dag og lyse skud og giver nummeret en ekstra dimension. Se den flotte musikvideo herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com