fbpx

De unge musikalske talenter CCA Jonas og 8lanco har sammen skabt en vaskeægte R&B-banger

Foto: Robin Helgesen

De unge drenge fra Norge er gået sammen om at skabe en uimodståelig sommerbanger.

Den blot 16 årige artist CCA Jonas havde sin debut tilbage i 2019 med sangen “Pretty Pretty”, der efterhånden har over 200.000 streams, og siden da har han udgivet en håndfuld catchy R&B numre, der også har mange tusind streams. Den fremadstormende artist er nu gået sammen med den lige så unge producer og sanger 8lanco på sangen “Bad For Me”. Men på trods af deres unge alder, har sangen et modent og stærkt budskab, der handler om at penge ikke betyder alt. Selv fortæller 8lanco om sangen:

Læs også  PREMIERE: IVAs nye single "Give Back 2 U" har fået en musikvideo fra noget a la himlen

Sangen handler om hvordan penge og kærlighed ikke altid er positivt, og hvordan det kan distrahere os fra det virkelige. Musikken har altid været et “getaway”, og har en stor rolle i begge vores liv. Det er let at blive fristet af penge og piger, men i bund og grund vil musikken og kunsten altid være det det vigtigste for os.

Sangen er båret af en gennemført R&B-vibe, der understøtter de melodiske rap-vokaler, der leverer den velovervejede tekst. Den rammer tiden godt, og viser, at de to drenge fortjener en plads på den veletablerede musikscene. Du kan lytte til CCA Jonas og 8lancos nye single “Bad For Me” her:

Læs også  José González klar med endnu en single fra længeventet album
Tags:
,
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com