fbpx

Australske Heaps Good Friends er klar med farverig og humoristisk single

Foto: Daniel Steinert & Olivia Power

Den spirende trio Heaps Good Friends har efterhånden et stærkt bagkatalog af sprøde singler og en EP, og nu er de klar med deres næste single i rækken.

Trioen Heaps Good Friends fra Adelaide består af vokalist Emma Fradd, synth-mastodonten Nick O’Connor og trommeslager Dan Steinert, og de har sammen skabt et unikt musikalsk udtryk. De debuterede tilbage i 2016 med sangen “Let’s Hug Longer”, og har siden da udgivet EP’en Hug Me. Derudover har de en masse lækre singler på CV’et, og nu kan de løfte sløret for deres allerførste single i 2020.

Sangen hedder “Fold Laundry Together”, og er som navnet antyder et humoristisk take på kærligheden i musikken. Den har et højt tempo med trommerne som bærende rolle, og man kan hurtigt få lyst til at danse med på nummeret. Om sangens handling fortæller forsanger Emma Fradd:

Læs også  Movits! giver dig følelsen af kokusnøddrinks på stranden

Den handler om, at jeg på et tidspunkt gik rundt i mit hus og hjalp med at gøre rent, hvilket førte til at jeg skulle folde min brors vasketøj med en af hans venner (som jeg havde et crush på). Det var virkelig fedt.

Du kan lytte til Heaps Good Friends nye single “Fold Laundry Together” her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com