fbpx

Horrible Sophie imponerer endnu engang med ny trap-popsang

Foto: Cara Brock

I fredags var Horrible Sophie klar med sit trejde udspil i 2020, og endnu en gang slår hun benene væk under os med sit attituderige udtryk.

Den norske artist Horrible Sophie debuterede tilbage i sommeren 2018 med sangen “Honey Instead of Wine”. Siden da har hun udgivet en håndfuld lækre singler, og blandt andet var vi vilde med hendes første udspil i 2020 “Halo In the Club”, hvor hun synger om hvordan hun plejede at være det barn, som ens forældre ikke ville have, at man hang ud med. Det mega attituderige og legesyge udtryk fortsætter hun på sin nye single.

Læs også  Abekejser deler jazzet single og annoncerer album

Sangen hedder “Lemon Haze Chic” er stærkt inspireret af Yoko Ono, Princess Nokia og F. Scott Fitzgerald. Den er derudover en blanding af hårde 808s og Bubblegum pop. Den bærer præg af dansable beats og et futuristisk og urbant lydbillede. Er man til lækker attituderig trap med et snært af 00’er pop, så vil man med sikkerhed kunne lide Horrible Sophie. Du kan lytte til hendes nye single “Lemon Haze Chic” her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com