fbpx

Spektaro er tilbage og denne gang på dansk

Foto: Bo Ritsmar

Spektaro udgiver i dag deres første single på dansk, hvilket uden tvivl er et godt valg for de unge søstre.

Danske Spektaro som består af Laura og Anna Ritsmar, har før udgivet det engelsksprogede album Eponym, men har efter en længere pause, på grund af andre musikalske projekter, sprunget ud i at lave deres første nummer på dansk – og hold da op hvor det klæder dem. 

“Sindssygt Sig Selv” er skrevet og produceret i samarbejde med Bo Ritsmar, og de har sammen formået at lave et smukt pulserende nummer. Teksten er på mange måder simpel og banal som for eksempel: “Du får alting til at dreje / Du får alting til at ske”, med ved hjælp af de lyse betoninger og det repitative beat er det altså en lille perle, de har fået skabt og udgivet sådan en dejlig torsdag.

Læs også  Paula Tebbens drømmer om at sove til det hele er overstået

Lyt til “Sindssygt Sig Selv” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com