fbpx

FORPREMIERE: Efter en lang udgivelsespause har KOM VI LØBER genfundet inspirationen i et Jørgen Leth-digt

Foto: Frederik Lunde Angelo Jacobsen

Sanger, sangskriver og producer Lone Slot Nielsen er endelig ude med nyt siden debuten sidste år. Til den nye single er der hentet inspiration fra et af Jørgen Leths digte, og den fortolkning der opstod i mødet mellem digtet og musikeren. I dag har vi forpremiere på singlens tilhørende musikvideo, som kan ses nederst på siden.

Det nye forfriskende elektroniske indierock-nummer fra KOM VI LØBER udkommer på fredag og hedder “Hendes Ansigt”. Det er inspireret af digtet ”Det ville glæde os” fra 1968 af Jørgen Leth. Nummeret er produceret af Aske Bode, der har stået for denne radioudgave af sangens mere elektroniske originalversion. Lones nærværende vokal og de elektroniske, alternative lydflader forenes med den smukke danske lyrik. Selv siger Lone om sangen:

– Jeg er vild med at arbejde med benspænd, både musikalsk og tekstligt;
et eller andet, som skaber en lille modstand, så kreativiteten virkelig
må i gang, hvis det skal blive til noget. Jeg tænkte, hvad hvis det
benspænd blev en overskrift – en parafrase? At jeg skulle prøve at skrive
sange, som var frie fortolkninger af andres tekster eller værker? Altså
give univers og fortælling til de billeder, som jeg fik på nethinden i
mit møde med dem?

Dette univers har ikke blot fået en medrivende lydside, men også en tilhørende musikvideo. Lone Slot Nielsen har været i arkivet og stykket gamle filmklip sammen til en filmkollage, der med humor og nostalgi understøtter musikken.

Læs også  Se Tomas Høffding som danseleder

Siden sidste forår, hvor KOM VI LØBER var ugens upcoming, har Lone Slot Nielsen og hendes liveband på fem, givet koncerter landet over og vi er spændte på, hvad fremtiden bringer for kunstneren. Nedenfor kan du se musikvideoen som vi i dag har forpremiere på.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com