fbpx

Den elektroniske artist Race Banyon får os til at længes efter dansegulvet

Foto: PR

Den spirende artist Race Banyon fra New Zealand, imponerer på sit nye housenummer.

Den New Zealanske artist Race Banyon, med det borgerlige navn Eddie Johnston, debuterede tilbage i 2016 med sangen “What Are We Doing”, og har siden da haft succes med sin EP med den simple titel EP, som var hans sidste udgivelse. Nu er han tilbage med sit første udspil i 2020. Sangen hedder “We Need It”, og er et stærkt elektronisk house nummer der, som house-genren indebærer, har et tungt beat, der udvikles og vokser sig større undervejs i nummeret. Det tunge beat bliver understøttet af en let og luftig vokal, der giver et poppet udtryk til sangens elleres udforskende lyd.

Læs også  Nylenda tager dig væk fra dansegulvet og en tur i rummet

Sangen er en del af Race Banyons kommende EP der udkommer den 7. juli. Du kan lytte til “We Need It” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com