fbpx

Amalie Bryde udgiver en smuk DIY-karantæne musikvideo om fortabelse i fiktion

Foto: Amalie Bryde

Sidst i april udgav R&B musikeren Amalie Bryde tredjesinglen “Remote Control”, nu er hun ude med en smuk musikvideo til nummeret.

Det nyeste udspil, fra den danske kunstner som er bosat i London, er en R&B single med soulede vibes, gennemtrængende vokal og et stærkt budskab. Sangen “Remote Control” handler om fristelsen ved af vende verden ryggen og fortabe sig selv ind i en skæm-verden, hvor det er svært at skelne fiktion fra virkelighed. Fra sin lejlighed i London har Amalie Bryde selv udviklet, filmet, instrueret, klippet og stylet den æstetiske musikvideo til singlen, hvor dette budskab bliver symboliseret. Det gør det blandt andet ved antennerne i håret, og ved at hun tegner en fiktiv maske på ansigtet for at prøve at ligne andre.

Amalie Bryde debuterede tidligere på året med sangen “You & Me”, og med blot de få udgivelser har musikeren skabt sit helt eget udtryk, hvilket skinner igennem i musikvideoen, som du kan se her:

Læs også  Soul-sangerinden Amalie Bryde imponerer med dobbelt udgivelse
Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com