fbpx

PIPI ser lyset i mørket på deres nye track “Solen Skinner”

Foto: PR

De syv danske venner bag PIPI er ude med et lækkert opløftende track i en ellers nedtrykkende tid. Med festlig indiepop får de solen til at skinne.

Danske PIPI er ude med deres anden single “Solen Skinner” og bringer igen deres gennemtænkte og velproducerede indierock ud til de nysgerrige lyttere. Debutsinglen “DU ER DEN DU ER” udgav bandet tilbage i november, og den fangede de i den grad vores opmærksomhed med. Den samme energi og melankoli er at finde på gruppens andet udspil, og den distinkte vokal giver et særpræg til det fede track. Sangen handler i en harmonisk dobbelthed om, at solen altid skinner bag skyerne, og det er jo et yderst tidsrelevant emne i denne tid.

Læs også  praytell. bringer energi til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Bandet har op til deres debut brugt lang tid på at skabe deres lyd og brand, og det har da også resulteret i en utrolig karakteristisk lyd, som har givet bandet deres helt egen unikke plads på den danske musikscene. De er klar til at storme derudaf, og vi glæder os til endnu flere udgivelser fra det spændende band.

Med den nye single kommer også en underholdende og fantastisk farverig musikvideo, hvor de unge mennesker bag bandet nyder både solskin og regnvejr, lys og mørke og så er der en lækker saxofonsolo.

Se musikvideoen herunder:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com