fbpx

Hedda Mae er i dag klar med endnu en pop-banger til samlingen

Foto: Øystein Grutle Haara

Den norske pop-komet kan i dag løfte sløret for sin blot anden single, og den kan med sikkerhed sætte gang i weekenden.

Den norske sanger Hedda Mae er vokset op i Bergen, og har arbejdet med musik længe, hvor hendes stærke entusiasme og karisma da også trænger igennem. Tilbage i starten af februar udgav hun sin debutsingle “Pride Goes Before A Fall”, der bestemt fangede vores interesse. Da vi i slutningen af februar var på by:Larm Festival, må man sige at det norske stjerneskud levede op til vores forventninger. Der tog vi også en snak med hende, hvor hun blandt andet fortalte:

Læs også  Per Vers er vært på Carl prisen 2021

– Jeg har ikke lyst til at sætte nogle grænser, det er lidt mit motto. Det er vigtigt for mig at kunne eksperimentere så meget som muligt, og så er det jo bare det, som er fedt, vi ender med – eller det vi føler, er fedt.

Nu er Hedda Mae klar med sin anden single i rækken. Sangen hedder “Too Good To Be True”, og er på alle måder en sang der kan sætte gang i enhver fest. Med sangbarer melodier og dansable rytmer, bringer hun lidt mere optimisme ind i den ellers underlige karantæne-tid. Der er ikke tvivl om, at vi endnu en gang er blevet imponeret over Hedda Mae, og vi er spændte på, hvad fremtiden bringer for hende.

Læs også  Lucky Lo spreder næstekærlighed med sine selvopfundne ord

Kom i fredagsstemning med Hedda Maes nye single “Too Good To Be True”:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com