fbpx

Den blomstrende artist Katlah viser et stærkt og sejt udtryk på sin nye single “Spell”

Foto: Sofie Emilie Munk Kjærgård

I dag er Katlah klar med sin anden single i rækken, og hun imponerer endnu en gang med sit mega cool udtryk.

Tidligere på året debuterede den 23-årige Katrine Brixen, der går under aliasset Katlah, med sangen “Stupid Boi”. Sangen var lavet på vaske ægte DIY-stil, hvor hun selv skrev, producerede og skabte musikvideoen. Her viste hun også et autentisk udtryk, der på alle måder skinnede igennem. Og autencitet mangler bestemt ikke – hun har nemlig kreeret sit eget kunstnernavn på ret særlig vis. ‘Kat’ er taget fra hendes fornavn, og ‘Lah’ er taget fra endelsen af navnet “Nala(h)”, som er den kvindelige løvedronning
i Katrines yndlingsfilm “Løvernes Konge”.

Læs også  Brodie sessions er taget til Hjørring med indie-bandet Lowly

Nu viser Katlah endnu en gang sit værd med sangen “Spell”, som er hendes blot anden single. Sangen emmer af power og lækre elektroniske vibes, som hun på alle måder mestrer. Det farverige og legende univers gør sangen super catchy og spændende at lytte til. Sangens titel er heller ikke tilfældig, den fortæller nemlig ret meget om sangens handling. Selv fortæller Katlah:

”Spell” handler om, hvordan en attraktion til et andet menneske kan blive voldsomt forstærket af at være forbudt. Jeg havde en slags indisk slangetæmmer i hovedet, da jeg lavede temaet i musikken, der illustrerede den forførende stemning, jeg ville skabe. Så fortryllelsen går egentlig begge veje, da jeg både selv er blevet fortryllet af den her person og samtidig fortryller personen tilbage med mine magiske kattelicious powers.

Du kan lytte til Katlahs anden single “Spell”, og se den dertilhørende musikvideo her:

Læs også  Alva Ravn tager dig med på rå og æstetisk oplevelse

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com