fbpx

Bruno Majors nye single er et kærlighedsbrev til den soulmate, han aldrig mødte

Foto: Juan Ortiz-Arenas

I dag er den britiske singer-songwriter Bruno Major ude med en ny single. Sangen handler om usandsynligheden ved at møde sin soulmate.

Siden begyndelsen af sin karriere har Bruno Major haft rivende medvind, og det med god grund. Blandt andet med sit projekt om at skrive én sang hver måned fik verden og store dele af musikmiljøet slået øjnene og ikke mindts ørene op for den poppede R&B-kunstner. I dag har han udgivet andensinglen fra det kommende album. Sangen hedder “The Most Beautiful Thing”, og er blevet til i samarbejde med Finneas O’Connell, som er bror til Billie Eilish. Om sangen og sangskrivningsprocessen siger Bruno Major:

Jeg skrev sangen sammen med Finneas i hans stue i LA. Vi sad og snakkede i et par timer om alt og ingenting – selve det at skrive sangen tog kortere tid end samtalen vi hvade. Sangens hovedtema har altid fascineret mig. Konceptet med en soulmate virker langt ude, da det er muligt, at ens soulmate bor på den anden side af jorden eller i en helt anden tid og at chanchrne for, at møde netop denne person er ret usansynligt. “The Most Beautiful Thing” er et kærlighedsbrev til den soulmate jeg aldrig mødte.

Den akustiske guitar slår de bløde akkorder an, og den organiske lejerbåls lyd er lige til at flyde hen i romatiske dagdrømme til.

Som et plaster på såret over den aflyste verdensturne som musikeren skulle have spillet, har Bruno Major plejet sine fan med adskillige livesession. Seneste session var i går, hvor den nye single blev spillet for første gang.

“The most beautiful thing” er med på det kommende album To let a good thing die, der er sat til at skulle ramme gaden den 5. juni. Med dette nummer løfter musikeren sløret for, hvad det kommende album kommer til at kredse om. Det er emner som menneskelige relationer, kærlighed og knuste hjerter, drømme og eksistens vi kan se frem til. Vi glæder os til at høre mere fra Bruno Major når det nye album dropper og indtil da, kan du høre “The most beautiful thing” her:

Læs også  Ny single fra dronningen af dansk synth-pop
Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com