fbpx

Poetisk og nordisk folk fra out of the woods

Foto: Nanna Bech

Bag kunsternernavnet out of the woods gemmer sig den danske musiker Ditte Grube, der netop er ude med debutsinglen fra det kommende album.

Ud fra hjemmestudiet i Silkeborgskovene strømmer der toner af sfærisk folk fra out of the woods. Med fødderne solidt plantet i den jyske muld og en luftig svævende vokal bringer kunstneren fortællinger om alt fra konfliktfyldte forhold til rumrejser og dyr på det kommende debutalbummet. Albummet har titlen Birds and Beasts, og vil udkomme i juni 2020. I fredags fik vi en dejlig smagsprøve med singlen “Sunday Reassurance”, der med blandt andet violin og kontrabas formidler følelser med naturlighed.

Læs også  Mazey Hazes er munter på et trist grundlag

Sangen handler om et kontrastfyldt forhold og konflikten mellem det midlertidige og det permanente. Parterne i forholdet går skævt af hinanden. Hvor den ene part er rolig, har den anden en frygt for at love sig væk og forsikrer sig derfor hver søndag om, at der ikke skal opstå for dybe følelser i forholdet.

Denne forbigåendhed ses i den poetiske musikvideo til nummeret. Her bliver smukke billeder af fugleflokke, der bevæger sig som en samlet enhed modsætningsvist klippet sammen med et par, der løber mod hinanden i skoven, men de mødes aldrig.

Se den poetiske musikvideo og lyt til nummeret “Sunday Reassurance” her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com