fbpx

Marlene viser endnu en gang et gennemført pop-udtryk på sin nye dobbeltsingle

Foto: Johanna Pettersson

I fredags var den svenske, succesfulde pop-sanger klar med en dobbeltsingle, der viser et følsomt og ærlig udtryk fra hende.

Det er efterhånden ved at være nogle år siden vi sidst har hørt fra den svenske artist Marlene. Hun debuterede tilbage i 2013 med sangen “Bon Voyage”, og har sidenhen haft succes med EP’en Indian Summer – EP, og debutalbummet Sweet. Marlene har vist sig som en lovende pop-sensation, der på alle måder har imponeret os med det gennemførte univers.

Nu er hun for første gang siden 2018 klar med ny musik, og denne gang med en dobbelt single. Sangene “Running” og “Without You” er ikke tilfældigt sat sammen. De rummer nemlig begge utroligt store følelser, der på alle måder viser et stærkt og kraftfuldt udtryk. Den første sang “Running” er båret af klaverakkorder, der understøtter pop-ballade viben. Den anden sang “Without You” er på samme måde en smuk og følsom sang, der har et meget drømmende udtryk.

Læs også  Soul-sangerinden Amalie Bryde imponerer med dobbelt udgivelse

Du kan lytte til Marlenes dobbelt-single “Running/Without You” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com