fbpx

Elektronisk punk med filippinske rødder fra Pantayo

Foto: Sarah Bo

Den torontobaserede gruppe Pantayo, laver elektronisk musik med et islæt fra deres filippinske rødder. I sidste uge udkom deres første single, der bliver fulgt op på af et helt album allerede den 8. maj.

Pantayo består af fem musikere, der alle har rødder fra Filippinerne. Gennem deres musik kanaliserer de deres forskellige oplevelser af at være flyttet til Canada og deres filippinske queer identitet. Deres single “V V V (They Lie)” er et nummer, der blander elektroniske strukturer med toner af traditionel kulintang, som er instrumental musik komponeret på små gonger. Til denne cocktail tilføjes der fornemmelser for punk og R&B. Eksperimenteringen med at tilføje blandt andet tromme kicks og analoge synth til ligningen af traditionel percussion og gonger, var sådan gruppen startede, hvilket har taget projektet i mange forskellige retninger. Det får vi mulighed for at høre på deres kommende album, men indtil da kan du give “V V V (They Lie)” et lyt nedenfor:

Læs også  PREMIERE: Sært Skarn ude med energisk og inderlig live-session
Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com