fbpx

PowderCloud deler tidsrelevant single “Alone” og minder os om, at man godt kan være alene sammen

Foto: PR

Den danske kvartet PodwerCloud er ude med årets anden single, der handler om ensomhed. Med en simpel opbygning griber bandet fat om det skrøbelige emne.

PodwerCloud er ude med endnu en betagende popsang, denne gang af stor personlig karakter, da den er skrevet som en form for selvterapi for forsanger Victor Sebastian:

– “Alone” er egentlig skrevet for længe siden som en form for selvterapi. Jeg var i en svær periode, hvor jeg følte mig enormt ensom, selvom jeg havde gode mennesker i mit liv. Det var fristende konstant at blive draget af fortidens minder. Med hele corona-situationen ramte sangen mig pludselig igen, og så blev vi enige om at producere den hurtigt, og udgive den. Ensomhed er noget, vi alle oplever – især i denne her periode – og det er en af de sværeste følelser at deale med. Derfor håber jeg også, at sangen kan minde folk om, at vi er mange om at være alene for tiden.

Nu er sangen altså mere tidsrelevant end nogensinde før, og det simple track er som et trøstende klap på skulderen, en påmindelse om at holde hovedet højt, og fokusere på at finde en udvej fra den altomsluttende følelse, som ensomhed kan være. Kontrasten mellem det højtflyvende omkvæd og den dybe bas i versene får lov at fylde, mens den distinkte vokal bringer karakter til nummeret.

Læs også  Nyt musik fra L.O.C.

Lyt til den spritnye udgivelse fra PowderCloud her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com