fbpx

Tidligere screamer i heavy metal band leverer nu sprød dansksproget hiphop under navnet CXRTIER

Foto: Michael Alexander

Anton Gadegaard Dyrby skiftede bassen ud med rappen, og det skulle vise sig at blive en succes for den unge musiker. Den selvbetitlede debut-EP fra CXRTIER blev nomineret til en GAFFA-pris for “Årets Danske Hiphop-udgivelse” og nu er rapperen klar med endnu en mini-EP i form af triologien GRAA. Førstesinglen “FEM” ramte gaden for blot en måneds tid siden, men har allerede høstet knap 39.000 streams på Spotify. CXRTIER har altså fat i noget, som har manglet på den danske hiphopscene, og i dag fortsætter den unge københavner udgivelsen af sin EP-triologi med andensinglen “PRIORITET”. CXRTIER fortæller om tracket:

Læs også  Distortion laver surprise-koncerter

– Sangen i sig selv handler om at være en ung dames første prioritet og om at udnytte det privilegium til sin egen i fordel og behandle hende uanstændigt. Sangen er skrevet med et glimt i øjet og tager mest af alt udgangspunkt i den fornemmelse, man kan have som ung mand, når man mærker en klar interesse fra en ung dame og desværre, som oftest, kommer til at spolere det ved at blive overmodig.

Nu mangler der kun en sidste single, inden mini-EP’en GRAA er fuldendt, og med EP’en vil der også komme en fuldlængde musikvideo af de tre tracks, som fortæller en sammenhængende historie.

Læs også  Metteson er endelig klar med sin storslåede debut-EP

Hør den nye velproducerede single “PRIORITET” her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com