fbpx

Spirende SASO udvider repetoiret med ny single der stråler af hit-faktor

Foto: Sony Music PR

Danske SASO har blot to singler i bagkataloget, men har dog haft stor succes med disse udgivelser. Nu er den unge og ærlige sangskriver klar til at udgive ny pop-musik af høj kvalitet.

Sangskriveren Sarah Sophie Malmros udgiver under kunstnernavnet SASO hudløs ærlig og relaterbar pop-musik, der reflekterer de mange glæder og sorger man står ansigt til ansigt med i ungdommen. SASO har tidligere udgivet singlerne “Little Girl” og “Let’s Be Honest”, hvoraf sidst nævnte har over 280.000 streams på Spotify. Den talentfulde musiker har altså med blot to udgivelser allerede etableret sig som en lovende popkomet på den danske musikscene. Der er ingen grund til, at SASO ikke skulle have internationale ambitioner med sin engelsksprogede pop. der appellerer til unge som gamle, med ørehængende melodier og en lækker, hæs vokal.

Læs også  Little Simz giver koncert i Danmark

I dag er SASO ude med den nye single “All The Things You Do” der emmer af sommerhit, og sprudler af energi. Sangen handler om forelskelse, og om at acceptere hinandens forskelligheder. I sidste ende er det ifølge SASO netop dem, der gjorde, at man blev forelsket i første omgang.

Hør den uimodståelige single her, og forstå, hvorfor man bør holde et godt øje på SASO i den nærmeste fremtid:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com