fbpx

Oscar Enestad er ude med endnu en vellykket svensksproget single

Foto: PR

Hvis du har en forkærlighed for svensksproget pop, så er Oscar Enestads “Sänker Våra Glas På Innergården”, det helt rigtige match. Lyt til nummeret nederst i artiklen.

Først var Oscar Enestad en del af det megapopulære boyband FO&O. Så debuterede han egentlig på engelsk i 2018 med sit soloprojekt, men sidste sommer udgav han ”Vi Var Som Inga Andre”, som blev hans første svensksprogede sang, og som han fandt meget glæde i at lave. I dag udkommer endnu et svensksproget nummer ”Sänker Våra Glas På Innergården”. Om nummeret fortæller Oscar:

“Sänker Våra Glas På Innergården” blev skabt efter, at vi spillede med et klaverloop, mens vi ventede på et møde. Vi syntes alle, det lød godt, så vi fortsatte med at arbejde på det, da vi kom ind i studiet. Det handler om at flyve på skyer efter euforien om at møde den man elsker, samtidig med at man oplever usikkerheden om, hvordan fremtiden ser ud.

Det klaverbaserede nummer, har en næsten Beatles’ lydende intro, men går hurtigt over til et mere tidsvarende tung trommebeat og Oscars skønne stemme. Man kan ikke helt lade være med at blive blød i knæene, når man lytter til “Sänker Våra Glas På Innergården”. Lyt til nummeret her:

Læs også  SPOT Festival løfter sløret for 9 nye navne
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com