fbpx

Den spirrende kunstner Eif leverer et stærkt første udspil og spændende tilhørende musikvideo

På redaktionen holder vi meget af at opdage og skrive om nye talenter. I dag har vi æren af at introducere jer til Eif, der imponerer med det lækre tilbagelænede track “Grown”

Ann-Sofie Rokbøl, med kunsternavnet Eif, er i dag ude med sit debutudspil ”Grown”. Med inspiration fra store kvindelige kunstnere leverer hun med nummeret et lækkert R&B groove med fin vokalpræstation. Den nye sang er er et stærkt udspil fra den spritnye kunstner og i løbet af 2020 kan vi forvente to singler til, hvilket vi allerede nu glæder os til. 

Til “Grown” starter hun også stærkt ud med en musikvideo, produceret af Gorilla-Media som har massere af priser i bagagen. Deres vision om en mørk cinematisk musikvideo blev ført til dørs. Ann-Sofie fortæller: » Ideen om at ligge i en tillynet, sort body bag i et hul i skovbunden lød fed, indtil jeg indså, at jeg selv var hovedpersonen i fortællingen«

Se den mystiske musikvideo og lyt til “Grown” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com