fbpx

PREMIERE: Soél udgiver farverig musikvideo til “Exhale”

Foto: Mads Siggaard Andersen

Den selvproklamerede pop-elsker Soél har lavet en flot visuel musikvideo til hendes seneste single “Exhale”.

Vi var vilde med “Exhale” af Soél, med det borgerlige navn Tine Soelberg, da den udkom i marts. I dag er vi så heldige at holde premiere på musikvideoen som er skabt af Mads Siggaard Andersen.

På musikvideoen ser man Soél i to forskellige verdener som ofte bliver anset som modsætninger, nemlig den elektroniske og naturen. I verset bliver forskellige lysbilleder projekteret på hendes ansigt i et close-up, noget der kunne minde om en blanding mellem vejrtrækningsapps og de gamle afspilningstjeneste Winamp og Windows Media Players visuelle side. I omkvædet derimod ser man hende tidlig aften med vind i håret dansende til musikken. En enormt flot visuel musikvideo, som arbejder godt sammen med den, på en og samme gang, poppede men også eftertænksomme sang.

Læs også  Charlotte Qvales nye single lægger en dæmper på dine corona-frustrationer

Se musikvideoen til “Exhale” lige her:

Tags: