fbpx

Makk Mikkael mestrer det minimalistiske elektroniske pop-univers på sin nye single

Foto: PR

Den canadiske artist er nu klar med siden første single, siden udgivelsen af sin debut-EP.

Makk Mikkael startede med at spille musik da hun var lille. Hun er vokset op tæt på bjerge, hvor hun ville gå hen for at udforske sin kreative side. Efterfølgende er hun flyttet til Toronto, hvor hun mødte en producer og de arbejdede sammen i et par måneder på musikken, der nu er udgivet. Hun udgav sin debut EP tilbage i november 2019, og nu er hun klar med sin første single siden da.

Den nye sang hedder “Fear”, og den viser et følsomt og intimt billede af artisten. Den er især båret af en minimalistisk produktion. Med lette rytmer, og drømmende pop-vibes bliver hendes lyse og luftige vokal understøttet. Netop vokalen er i fokus på nummeret, og hun leverer den fine tekst helt til dørs.

Lad dig forføre af det fine elektroniske univers på Makk Mikkaels nye single “Fear”:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com