fbpx

Søn løfter sløret for en ny single, der udtrykker behovet for intimitet

Foto: Sarah Riisager

Den nye single fra danske Søn sætter ord på behovet for intimitet. Og hvilket bedre tidspunkt end nu. I denne afstandstid bliver dette nemlig ekstra udtalt.

Det er over et år siden at vi sidst har hørt noget ny musik fra Søn, der tilbage i februar 2019 udgav debut-albummet Det Skandinaviske Design. Efterfølgende havde bandet sig noget af en sommer, hvor de blandt andet gæstede Roskilde Festival. Her imponerede de vores anmelder der næsten gav dem topkarakter. I dag er det fremadstormende band endelig klar med ny musik.

Den nye single “Maveskind” – som navnet måske antyder – handler om behovet for inimitet, og hvordan det ligger dybt i os mennesker. Dette behov er også særlig udtalt i denne afstandstid, og derfor udgiver bandet sangen nu. Sangens handling er båret af en minimalistisk produktion, der giver god plads til det poetiske lyriske univers.

Læs også  M.I.L.K.: Alle kroppe er sommerkroppe!

Lad dig forføre af Søns nye sang “Maveskind”, som du kan høre lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com