fbpx

Hannah Grace heler knuste hjerter på sin nye single “Wasted Love”

Foto: PR

Fremadstormende Hannah Grace er ude med en ny single, der landede i mandags, og har man hjertesorger, er det den helt rigtige medicin.

Med sin sfæriske og rørende musik, har Hannah Grace allerede godt og grundigt etableret sig på den internationale popscene, og har blandt andet spillet support for ikonet Barbra Streisand. I fredags slap hun sin nye single “Wasted Love”, der er et musikalsk trøstende kram til alle, der døjer med et knust hjerte. Lyrikken er hudløs ærlig og relaterbar, mens instrumentalsiden er rørende og simpel. Om sangen fortæller Hannah Grace selv:

– Jeg skrev “Wasted Love” som et brev til mit tidligere jeg. Sangen handler om at forsikre en person, der har fået deres hjerte knust om, at kærlighed aldrig er spildt. Selv, hvis det føles sådan i øjeblikket.

I løbet af 2020 vil sangerens debutalbum ramme gaden, og der vil hendes tidligere singler “Blue” og “With You” også være til at finde, sammen med et cover af Fatboy Slims “Praise You”.

Læs også  Tachys udsender en førstesingle, der illustrerer hvor vigtigt et kreativt samarbejde kan være

Tag et lyt til den smukke single her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com