fbpx

Fusia slipper endnu et 80’er-nostalgisk nummer med andensinglen “Keep Calling”

Foto: Oliver Martiny

Fusia forholder sig til mislykkede kærlighedsforhold på andensinglen “Keep Calling”, der er mindst lige så funky og retro som debutsinglen “Give Up”.

De danske drenge bag Fusia skulle have spillet på årets SPOT Festival, og der var lagt op til et poppet, nostalgisk og sprudlende show, badet i lilla lys, men som bekendt er årets festivaler jo aflyst, og det betyder, at der går længere tid, før man får lov at opleve bandet live igen. Bandet spillede inden coronakrisen en releasekoncert på RUST i forbindelse med udgivelsen af debutsinglen “Give Up”, der fangede vores opmærksomhed. Nu er det retrolydende band klar med deres anden single “Keep Calling”, der er endnu et funky og poppet nummer. Her er der lagt ekstra vægt på 80’er-lyden, med skarpe og højtflyvende synths, mens det vokale hook sætter sig fast i øregangene.

Sangen handler om et mislykket forhold, som forsanger Kristoffer Rander havde med en barndomsveninde:

– Vi havde været venner siden vi var små og havde altid haft et godt øje til hinanden, men gjorde aldrig mere ved det, da der altid var noget i vejen. På et tidspunkt var vi begge singler og jeg åbnede op og fortalte, at jeg havde følelser for hende, og hun havde det på samme måde. Vi datede i en periode, men hun blev nødt til at sætte forholdet på pause, da hun havde nogle personlige problemer. Dog viste det sig efter nogle uger, at hun havde fundet en anden.

Giv den opløftende single et lyt herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com