fbpx

Ny sprudlende svensk popsingle fra superhittende Laleh ude nu

Foto: Lost Army

Svenskerne er kendt for deres evne til at skrive ørehængende popmelodier, og nu er der endnu en sang ude, der som lyserødt tyggegummi vil klistre sig fast til vores trommehinder.

Popsentationen Laleh er netop ude med nummeret “Det Kommer Bli Bra”. Sangen er både håbefuld og opløftende. Der er noget ukompliceret over både teksten og instrumenteringen, hvilket i den grad løfter humøret. Sangen handler om at være er en del af noget større, og at selvom alt ikke går efter ens hovede, skal det nok blive godt igen. Selv siger musikeren om sangen:

– Sangen handler om at finde sin egen plads i verdenen og at være sig selv. Men for at jeg kan være mig selv, indså jeg, at jeg måtte se sandheden i øjenene. Den første sætning jeg skrev var derfor “Jeg er bare en sten i havet, det er ikke værre end det”, hvilket gav mig en stor lettelse.

Til at få budskabet til at trænge igennem bliver Laleh suppleret af et børnekor, der understreger, hvad sangen handler om. Som kunstneren siger, så er man blot en del af en større sammenhæng, hvilket Laleh ser som en befriende tanke og følelse. Laleh har siden sin debut i 2005 storhittet med numrene “bara få va mig själv”, “Tack förlåt”, “Goliat” og jeg kunne blive ved. Musikeren beskriver selv det nyeste nummer i rækken som en opfølgning og opsummering på nogle af de forgående:

Jeg lovede “at være mig selv”, sagde “tak” for livet og indså at jeg ikke kan bære hele havet men at jeg kan være en del af det. Man kan sige, at sandheden gør én fri og jeg føler mig fri. Jeg er meget glad for, at jeg fik færdiggjort denne sang.

Nummeret er frontløberen for det kommende album, der er sat til at skulle udkomme til efteråret. Få løftet humøret ved at give sangen et lyt her:

Læs også  Alfie Templeman får selskab af April på sin skønne, nye single "One More Day"

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com