fbpx

Debuterende Naliyah mestre et lækkert R&B/soul udtryk på sangen “Show Me Love”

Foto: Sofia Aedo Zahou

I dag debuterer svenske Naliyah med en lækker sang, der emmer af soulede toner, og vi er vilde med det.

Den etiopisk-fødte Naliyah, er vokset op i Stockholm, og med sine 21 år har hun allerede udviklet sig til at blive en dygtig sanger og sangskriver. Det viser hun i dag på sin debutsingle “Show Me Love”.

Hun har fået inspiration fra etiopisk jazz og kirkemusik, hvilket har ledt hende hen i gospel-genren. Den nye single bliver især båret af hendes Naliyahs lækre jazzede stemme, der bliver understøttet af soulede akkorder, hiphop-beats og en skønne harmonier. Tekstuniverset er en følsom affære, der viser hendes helt ærlige side. Er du lige så pjattet med et lækkert soul/R&B univers, som vi er? Så bør du helt sikkert tjekke Naliyahs debutsingle “Show Me Love” ud:

Læs også  Rebecca Lou sparker dig bagi med sin nye single
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com