fbpx

Bliv forført af norske jens’ single “In or Out”

Foto: Sigurd Fandango

I Canada har de Shawn Mendes og i Norge har de… jens! Den spirrende popstjerne er i dag ude med sin første single til hans kommende EP.

Med flere millioner streams er det altså noget af en kometstart, den 25-årige nordmand jens har fået siden sin debut i 2018. Snart er der en EP på vej og i dag udkommer den første single “In or Out”. Om sangen fortæller jens:

Jeg føler, at sangen beskriver en meget universel følelse af usikkerhed. Hvor frustrerende det kan være, når du er helt klar over, at du vil have noget til at fungere, mens personen på den anden side af bordet giver tvetydige og usikre signaler. Jeg har nok selv været på begge sider i sådanne situationer og føler, at sangen har et meget ærlig budskab, som jeg tror, ​​mange kan nikke genkendende til.

Hvis man var i tvivl om, hvilken dag det er i dag her i karantænetiden, så er det altså seriøse fredagsvibes man får fra den spirende kunstner. Det er et meget tidsvarende guitarbaseret popnummer, som man kender bedst fra Shawn Mendes og Charlie Puth og vi spår en ligeså lysende fremtid for den unge nordmand.

Læs også  Klaptrae laver hattrick!

Lyt til jens’ “In or Out” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com