fbpx

Engelske TATYANA debuterer med en sprød single, der viser hendes edgy udtryk

Foto: Nwaka Okparaeke

Den London-baserede sangerinde TATYANA debuterer med en lækker single, der bærer præg af Londons undergrunds rave kultur.

Hvis man godt kan lide udtryksfuldt pop-musik, så er debuterende TATYANA et scoop til weekendens playlister. Hendes inspiration kommer fra en aften, hun havde på en af Londons undergrunds rave-klubber, og med sin baggrund som klassisk harpenist, har hun formået at kombinere de to musikalske kontraster. På hendes debutsingle “Wild Card” får man serveret gennemførte pop vibes, og hendes edgy udtryk gør musikken lidt ekstra spicy. Om sangens handling fortæller TATYANA selv:

– Sangen handler om en imaginær russisk flirt, som jeg aldrig havde. Der er et sted i den russiske natur, hvor jeg plejede at komme som barn, hvor der var en smuk flod og en lille hytte. Jeg forestillede mig, hvordan det ville være ,at vokse op et sted som det, og hvordan det ville være, at komme ud og opleve resten af verden. Den handler om den første kærlighed og tro at det aldrig vil stoppe, fordi ens drømme og minder er forbundet til hinanden.

Sangen har også fået sig en musikvideo, der viser et feminint billede af artisten. Det er en æstetisk video, der understøtter musikkens udtryk rigtig godt. Du kan se den lige her, og høre TATYANAs debutsingle “Wild Card”:

Læs også  Roskilde Festival præsenterer Summer Days
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com