fbpx

Wilma Nea giver dig et musikalsk kram på sin nye single “The Rain”

Foto: Sam Florian

Det er et helt år siden at Wilma Nea udgav sin sidste single, men i dag er hun heldigvis klar med nummer to i rækken.

Tilbage i april 2019 udgav Wilma Nea sin debut single “Kolgränd”, som var på modersmålet, svensk. Her viste hun et blødt og følsomt udtryk, som hun også har bragt videre på sin nye single “The Rain”, der denne gang er på engelsk. Tidligere har hun sunget kor i bandet Children of the Sün, men har nu sit eget solo projekt. Sangen “The Rain” bevæger sig i et mix af lette strygere og groovy percussion, som danner rammen for det bløde og lækre univers. Wilma Neas vokal står i spidsen og leverer den fine tekst. Selv fortæller hun om sangens handling:

Læs også  Jaydev har Christina Aguilera på hjernen

– “The Rain” handler om ikke at kunne finde energien til at gøre alt muligt. Da jeg var yngre håbede jeg altid at det ville begynde at regne, så jeg kunne finde på en undskyldning for at blive hjemme.

Den nye single er en del af hendes kommende EP Issues, som er noget af første materiale hun helt selv har lavet. Om det fortæller hun:

– Jeg har givet mig selv plads til at fejle og prøve forskellige måder at arbejde på. EP’en er fuld af hjemmelavede løsninger, og det er jeg ret vild med.”

Du kan lytte til sangen “The Rain” lige her:

Læs også  Lukas Claude har skrevet en bøn om at blive elsket for den man er
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com