fbpx

girl in red tager hul på et nyt kapitel med singlen “midnight love” efter en bragende debut

Foto: Fabian Fjeldvik

Den unge, norske musiker Maria Ulven har under sit kunstnernavn girl in red opnået international anerkendelse på de blot to år siden hendes debut.

Det ser ud til at blive endnu et aktivt år på den musikalske front for det norske stjerneskud girl in red. Senest kom hun med singlen “kate’s not here” og nu er hun klar med endnu et dragende nummer, der giver associationer til Billie Eilish’s mystiske, melankolske og melodiske univers.

Sangen handler om et usundt forhold, hvor den ene part kun vil ses om natten, og den anden part vil gøre alt for at være der for dem. Maria Ulven fortæller selv om singlen:

– “midnight love” føles som det bedste, jeg har lavet indtil videre. Selvom jeg skrev den fra mit perspektiv som “offeret”, så var det i virkeligheden mig der var “the bad guy” i historien. En af mine venner var blevet behandlet på samme måde, som jeg selv havde behandlet en anden person. Den her fyr ville bare skrive til min veninde midt om natten for at se, om hun ville komme forbi, og gav hende på den måde falske forhåbninger om, at de kunne blive til noget mere. Så hun var der altid for ham. Da jeg så situationen fra hendes vinkel, fik det mig til at indse, hvor lille jeg havde fået et andet menneske til at føle sig. Selvom det aldrig var min mening at være en idiot, så var jeg det.

girl in red’s solide fanbase har gjort det muligt for hende at have turneret i både USA og Europa, og musikeren lagde også vejen forbi Lille VEGA til et brag af en koncert, som vores anmelder kvitterede med fire stjerner. Der har været fart på det unge talent siden hendes debut, og denne single markerer starten på endnu et nyt kapitel i musikerens allerede succesfulde karriere.

Læs også  Norske indiestjerneskud girl in red deler flot og dyster musikvideo

girl in red imponerer os endnu en gang, og vi glæder os til flere dragende udspil fra den talentfulde og fremadstormende nordmand i den nærmeste fremtid. Hør den nye single “midnight love” herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com