fbpx

K-phax rører endelig på sig og viser en ny spændende side af sig selv

Foto: Edi Cliff

Er man vild med hiphop af international kaliber, og har man brug for at få dansefødderne luftet, så skal man give K-phax og hans nye single “Ballin” et lyt.

Det er ikke meget, man har hørt til K-phax, siden han i sommer fulgte op på sin debut-EP Thunderstorm med den ørehængende single “Money Dance”. Men nu er han altså tilbage – endda i bedre form end nogensinde før. Den nye single “Ballin” viser en ny side af artisten, som udstråler glade vibes og dansable rytmer. Artistens dugfriske, selverklærede ‘pogrotrap’ findes ikke andetsteds i det danske musiklandskab, og med nummerets groovy flow og artistens stilsikre attitude beviser K-phax altså endnu engang, hvorfor han har kæmpepotentiale til at bryde igennem – ikke blot på hjemfronten, men i den grad også internationalt. Om “Ballin” og sit nye ‘jeg’ fortæller K-phax:

Læs også  Freja Malous "Sparks" er en ægte popbasker

– However er denne her sang ikke som meget af det andet musik, jeg har lavet. For jeg har kæmpet og kommet ud af det sorte hul. Jeg er baller nu. Hele sangens formål er lidt at få folk til at balle og have det sjovt trods det faktum, at verden er ved at gå under. Det er en disastersang på mange måder. Jeg forestillede mig, jeg skulle lave soundtracket til den der grottescene i The Matrix 2, hvor de holder en gigantisk fest, selvom verden er gået under og stadig finder energien til at feste.

Der er ingen som K-phax, og vi glæder os derfor umådeligt meget til forhåbentlig at høre endnu mere fra artisten i løbet af 2020. Lyt til “Ballin” og se den tilhørende musikvideo her:

Læs også  På sin nye single maler FABER et fotryllende billede af forelskelse, og flår det så i stykker
Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com