fbpx

Ernest overrasker på “Never Leaving”

Foto: Sebastian Friberg

Den danske kvartet Ernest er i dag ude med singlen “Never Leaving”, som viser en spændende ny side fra de fire gutter.

Med kun to udgivelser i bagagen har danske Ernest allerede imponeret os her på redaktionen – så meget, at de kom på vores liste over 20 danske navne, du skal holde øje med i 2020. De har før lavet musik for andre dygtige danske kunstnere men beviste med udgivelsene “Fall Apart” og “Exhausted“, at de sagtens selv kan stå i front. I dag udkommer deres tredje udspil “Never Leaving”, som følges af en sød historie:

– På et skrive refugium, hvor vi havde været isoleret i mange dage, skulle vi ud og handle. Vi kom ned i Rema 1000, og der sad denne her virkelig dejlige kassedame. Vi tog os selv i at finde på undskyldninger for liiige at skulle derhen, hvor hun var hele tiden, selvom vi ikke behøvede. På vej hjem voksede historien i vores hoveder til alt det, det kunne være blevet til. Og den dagdrøm blev til teksten på “Never Leaving’” – en uforløst og fiktiv forelskelse.

“Never Leaving” er et mere klassisk indie-numre, som ikke rummer helt ligeså mange R&B-elementer, som de to tidligere udgivelser. Dagdrømmen i teksten understreges fint af den bløde 80’er guitar og står i kontrast til det mere kantede guitariff i omkvædet. Et anderledes udspil fra de fire gutter – men som sagtens kan passe ind til en fremtidig bredere profil. God lytning til påskens lange dage.

Læs også  Ponette viser sit store potentiale med singlen "wtf"

Lyt til “Never Leaving” herunder:

Tags: