fbpx

FORPREMIERE: Spejlvendt tager dig gennem tid og rum for at møde “Luna”

Foto: Aurelia Durand

Med sit dansksprogede projekt Spejlvendt er sanger og sangskriver Fredrik Hjulmand klar med førstesinglen “Luna”.

Det var ikke en dans på roser for bandet Spejlvendt at færdiggøre sangen “Luna”. Efter første udkast blev skrevet i 2013 – tilbage da bandet blot var en duo – skulle der gå 7 år, før det melankolse og storladne nummer blev delt med resten af verden. I morgen kommer dagen endelig, hvor “Luna” ser dagens lys med en lyrikvideo i sit følge. Vi har dog sørget for en forpremiere på videoen allerede i dag, så du kan se den før alle andre. Om “Luna” fortæller forsanger Fredrik:

Læs også  Meejah udgiver single om myrdet koreansk kejserinde

– Luna handler om pigen til skoleballet, alle gerne vil danse med. Jeg var totalt teenage-usikker, og alt var helt nyt. Det hjalp lidt, at jeg spillede musik, men pigerne var meget længere fremme i skoene end os drenge… Det gjorde det ikke nemmere, at have et crush på den populære pige. Vi var vitterligt på to forskellige planeter, og det endte i ulykkelig kærlighed.

Bag Spejlvendt står Fredrik Hjulmand med en håndfuld musikalske venner, og deres ambition er at levere drømmende, inderlig, storslået og håbefuld pop til danskerne. Med førstesinglen “Luna” varsler Spejlvendt en kommende EP Mistet Forbindelse, der vil byde på endnu mere fortryllende dansksproget pop, inden året er omme.

Læs også  Frit Løb blomstrer på sidste single inden EP

Tag et lyt til “Luna”, mens du nyder den kreative lyrikvideo her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com