fbpx

iB101 smider endnu en ørehængende banger på gaden

Foto: Olof Runmarker

I dag er iB101 klar med endnu en teaser til sit kommende album, og denne gang emmer musikken af storladne følelser og et stærkt budskab.

Den spirende danske artist iB101, der førhen har lavet musik under navnet  Irrelevantbitch101, har efterhånden sat sit præg på den danske pop-scene. Med et unikt udtryk og dansable hits har han imponeret i stor stil. Sidst vi hørte fra ham er intet mindre end et par uger siden, hvor han udgav sangen “Overload (Not There)”, der bestemt fik os til at længes efter forårets fester i disse festløse tider. Her viste han et flabet og farverigt univers, der gav assosiationer til 80’ernes popbeats.

Læs også  RUST Sleeps Around annoncerer de sidste seks navne til juni-programmet

Nu er han klar med endnu en lækker single, der har fået titlen “Goody Two Shoes”, og som afspejler nogle ret stærke følelser. Sangen handler nemlig om selv-respekt og om at stå op for sig selv. Dette bliver udtrykt via nogle utroligt smukke falsetter, der understøttes af lette ad-libs – og med et kraftfuldt og catchy omkvæd bliver sangen virkelig vakt til live. Sangen er en teaser til iB101s debutalbum, som udkommer til maj.

Men indtil da kan man glæde sig over den skønne sang “Goody Two Shoes”, som du kan høre lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com