fbpx

Pophåbet Moyka imponerer med endnu en velproduceret og særegen single

Foto: Hildur Guðrún Ágústsdóttir

Nordens nye pophåb er ude med opfølgeren til sin debut-EP, og vi kan ikke få armene ned.

2019 var et begivenhedsrigt år for norske Moyka, der blandt andet fik en nominering til den prestigefyldte ANCHOR Award, udgav sin debut-EP og var på turné med landsfællen Sigrid. Nu tager hun hul på 2020 med en ny ørehængende banger, og endnu engang beviser hun sit værd på den nordiske musikscene. Hun understrejer ligeledes, hvorfor vi i starten af året placerede hende på listen over 20 nordiske navne, man skal holde øje med i år.

Med Moykas nordisk-klingende vokalklang, den karakteristiske pumpende synth, en hård fire-i-gulvet-bas og en opbyggende produktion sætter “Spaces” blot forventningerne endnu højere til den spirende nordmands fremtidige karriere, som allerede er godt i gang.

Læs også  Neon Kytes' comeback-single er både ørehængende og original

Om udgivelsen fortæller Moyka selv:

– “Spaces” handler om at lade nogen gå, uden at være helt i stand til det, da de altid er i dine tanker. Al den kærlighed og omtanke, man har, forsvinder ikke over natten – det tar lang tid at processere tabet.

Lær artisten bedre at kende i interviewet her, mens du lytter til den spritnye single. Måske får vi endda glæden af at høre “Spaces” live, når Moyka i aften spiller til Verftet Online Music Festival direkte fra Facebook og YouTube.