fbpx

IVAs “I Wish” er pop i verdensklasse

Foto: Anna Kabana

Efter tre års pause er danske Linnea tilbage igen som IVA, og i dag udkommer den festlige popbanger “I Wish”.

Bag popstjernen IVA gemmer sig 25-årige Linnea Dam Bendiks – og popstjerne er hun! I 2014 vandt hun nemlig den danske udgave af POPSTARS, der åbnede en masse døre for det unge sangtalent, men desværre, var det ikke helt de rigtige. Hurtigt mistede hun glæden ved musikken, og endte i en tre år lang pause – lysten var der simpelthen ikke mere. Til alles held forstod hun senere, at musik var så stor en del af hende, at den ikke bare kunne sættes på pause, og nu er den danske popdarling i gang igen. I dag udkommer det ultra-poppede nummer “I Wish”, som er som taget ud af IVA’s historie. Selv fortæller hun:

– Sangen er en reminder om, at man skal slippe de urealistiske høje forventninger, man kan have til sig selv, og bare lade livet ske. Give slip og ”go with the flow”, selvom det kan være rigtig svært – noget jeg stadig arbejder på.

“I Wish” er et perfekt fredagsnummer. På mange måder er den ret sparsomt arrangeret, med dunkende storetromme og IVAs mørke stærke stemme i front. Det er tydeligt at høre hendes inspirationer – Dua Lipa ligger for eksempel stærkt i nummeret. Et virkelig velproduceret nummer, der nok skal få gang i dansegulvene, når de engang bliver lukket op igen.

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com