fbpx

Den spirende artist The Colour er i dag klar med et lækkert disko-funk nummer

Foto: Carl-Emil Storm Gabrielsen

I dag er The Colour klar med sin anden single i rækken, og der bærer præg af optimistiske toner, som lyser fredagen lidt ekstra op.

Adam Blinkenberg Koch, der laver musik under aliasset The Colour, debuterede tilbage i 2018 med sangen “JUNO”, og siden da har man ikke hørt meget til ham, men i dag er han heldigvis klar til at lyse den ellers mørke corona-tid en lille smule op med sin splinternye single. Sangen “Too Late” er den første han har udgivet sin debut, og vi er bestemt ikke skuffede.

Med et farverigt disko-funket univers giver han fortidens kitschede charme et futuristisk twist. Musikken giver associationer til 70’ernes og 80’ernes disco-grooves og catchy melodier. Sangen “Too Late” bliver især båret af farverige synthesisers, tunge bas grooves og perkussive guitarer, der understøtter Adam Kochs lækre og lidt hæse vokal.

Den nye single “Too Late” fra The Colour er altså et perfekt nummer til at sætte på denne fredag aften, hvis man savner dansegulvet lige så meget, som vi gør. Du kan høre sangen lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com