fbpx

Closing Eyes er ude med endnu en single til kommende album

Foto: Emil Nikolaisen

I 2020 begyndte singlerne at strømme fra Closings Eyes. Først smukke “You Can Have Everything”, dernæst “Never Change Your Point Of View” og i dag udkommer “How Do You Smile?”

Det norske band Closing Eyes debuterede tilbage i 2014 og udgav deres første fuldlængde album Soft Years i 2018. Kvartetten, der laver 60’er-rock-inspireret pop, følger i 2020 op med albummet Eternal Fidelity der udkommer i maj, og udgiver i dag tredjesinglen “How Do You Smile?”. Om nummeret fortæller bandet:

– Pludselig stod vi der og spillede på række, og det var som om alle brikkerne faldt på plads. Alt kom af sig selv. Lige før havde jeg talt med en ven, der kæmpede lidt med kæresten. Jeg husker samtalen meget godt – den mindede mig om den forundring, som jeg ofte føler, når jeg bliver ældre. Troen, der synes så solid, kan pludselig forsvinde og bare ende i uafklarede problemer. Jeg tror ikke, vi altid er så gode til at tackle det.

Det er ikke særlig mange duetter der udkommer mere, og slet ikke i den alternative del af musikverden, så det er dejligt at høre Emilie Lium Vordal og Eirik Asker Pettersens forskellige stemmer synge til og med hinanden. Den flydende guitar og det smukke synth-akkompagnement står fint i kontrast til de mere sprælske trommer. Der er helt klart associationer til en svunden tid, men sat flot ind i det 21. århundrede.

Læs også  PREMIERE: Ida Wenøe ude med forførende video til singlen "Echoes"

Til “How Do You Smile?” er der lavet en sød tegnet musikvideo, hvor bandet er pixelerede foran små figurer, der ligner noget fra et computerspil. Se videoen herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com