fbpx

Konfliktfyldt kærlighed på ny single af Anima & Ennui

Foto: Mandy Rep

Folkduoen Anima & Ennui udgiver ny kontrastfuld og følelsesladen single op mod albumudgivelse.

Den dynamiske duo Anima & Ennui er netop ude med deres tredje single til det kommende debutalbum, An & En . Den første single fra deres hånd var en modsætningsfyldt og drømmende affære. Det dualistiske tema går igen i deres nyeste udspil “Stable & Steady (To Be Happy)”, hvor et forhold konflikter mellem at ville det bedste for hinanden og at blive sammen, som er to sider, der ikke altid går hånd i hånd. Musikerne har skabt deres helt egne unikke lyd, der henter inspiration og en heftig violin ind fra den klassiske genre og svævende elektroniske lydflader fra elektronica, alt sammen stykket sammen til et samsurium af polyrytmisk folk med fremdrift.

De mange rytmer og de to kontrastfyldte vokaler bygger op mod et klimaks i sangen. Det er som i en diskusion, der når sit højdepunkt og ind til kernen af, hvad det hele drejer sig om.

Denne single vil være at finde på kunstnernes kommende debutalbum, ‘An & En’, der er sat til at blive udgivet den 1. maj i år. Det ser vi frem til.

Læs også  Iomfro kommer til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Dexter
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com